En dröm blir verklighet – Tack för att ni är en del av min resa

Kära läsare,Idag skriver jag med ett hjärta som bubblar över av glädje och tacksamhet. Efter många månaders hårt arbete, otaliga korrekturläsningar och en aldrig sinande passion har jag äntligen fått hålla min bok i mina händer. Det är en känsla som är svår att sätta ord på, en blandning av lättnad och eufori, som att korsa mållinjen efter en maraton du inte visste om du skulle orka genomföra. Det som gör denna stund ännu mer speciell är att jag har kunnat dela den med er, mina trogna läsare och supporters. Ni som förbeställde har inte bara gett mig en ovärderlig gåva i form av ert förtroende, men ni har också varit mina fyrar i natten, som ledde mig framåt när tvivlet smög sig på.

Till er som tog emot era exemplar idag – jag hoppas ni känner varje uns av kärlek och ansträngning som har lagts ned på varje sida. Och till er som nu håller de sista exemplaren med hård pärm, jag är överväldigad av hur snabbt de tog slut! Från och med nu finns bara böcker med mjuka pärmar tillgängliga för signering direkt från mig. De av er som fortfarande är sugna på en läsupplevelse kan snart hitta boken hos era favoritbokhandlare online. Även om de inte kommer från min hand till din, är värmen och budskapet detsamma.

Till sist, ett varmt tack till alla som har stöttat och trott på mig – er tro har varit min drivkraft. Och för dem som tvivlade, som trodde att detta var en fejk – jag skickar er en tyst tack. Ni har påmint mig om värdet av att stå fast vid sin sanning och den styrka som finns i att bevisa sig genom handling, inte ord. Vi skriver vidare, tillsammans.

Med värme och tacksamhet,

Ariana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.