Återbetalnings- och returpolicy

Returpolicy för Signerade Exemplar

Kära läsare,

Som konstnär och författare lägger jag mitt hjärta och själ i varje bok jag skriver. Varje exemplar som beställs härifrån är inte bara en bok, det är en personlig konstskapelse, noggrant signerad och tillägnad just till dig. Detta gör varje bok unik och skapar ett speciellt band mellan mig som författare och dig som läsare.

På grund av denna personliga och unika natur av de signerade böckerna, är de inte berättigade för retur eller återbetalning när de har skickats från oss. Detta är för att säkerställa att varje bok du mottar är exklusivt tillägnad dig, och att dess konstnärliga och personliga värde bevaras.

Jag förstår att bokköp kan vara ett stort beslut, och jag uppskattar din förståelse och stöd för min konstnärliga vision. Om du känner dig osäker och vill först bekanta dig med mitt arbete, rekommenderar jag att du köper boken via traditionella bokhandlare där en standard returpolicy gäller.

Tack för att du väljer att stödja min konst. Varje bok du beställer är inte bara en del av min resa som författare, utan också en uppskattning av konsten att berätta historier. Jag hoppas att du finner lika mycket glädje i att läsa min bok som jag fann i att skriva den.

Är det så att du vill avboka din förbeställning, innan jag har signerat den och skickat iväg den, är det så klart helt ok att avbeställa och få tillbaka dina pengarna.

Med värme och tacksamhet,

Ariana Damon