En resa att minnas och en spännande möjlighet för mina läsare

Hej kära läsare,

Efter att ha tillbringat en otrolig tid på Maldiverna, är jag tillbaka, full av berättelser och erfarenheter att dela med er. Trots en oväntad sjukdom – en påminnelse om att livet alltid har sina överraskningar – har resan varit oförglömlig. Från lugna morgnar vid havet till färgstarka solnedgångar, varje ögonblick var en påminnelse om skönheten och äventyret som väntar utanför vår vardag.

Men nu till något jag är oerhört exalterad över! Från och med nu kan ni förbeställa min debutroman, ”Jakten på den sista älskaren”, direkt från min hemsida, klicka bara på butik högst upp här och väl boken. För de av er som förbeställer kommer jag personligen att signera varje exemplar och till och med skriva en personlig hälsning efter ert önskemål. Det är en liten gest från mig till er, mina lojala läsare.

Under min författarresa har jag stött på både uppmuntran och kritik. Jag har mött påhopp och misstro, där vissa ifrågasatt min ärlighet och mina intentioner. Jag vill påminna alla att även om jag använder pseudonymen Ariana Damon, och många av mina bilder är professionellt arrangerade, är min passion för att skriva och dela mina berättelser helt äkta. Varje ord jag skriver är ett stycke av mig själv, en bit av min själ som jag delar med er.

Att vara en författare handlar inte bara om att skriva; det är en resa av självupptäckt, utmaningar och ibland, att stå emot skeptiker. Genom mina böcker hoppas jag erbjuda er underhållning, eftertanke och kanske till och med ett nytt perspektiv på världen.

Så till alla er som har följt mig, stött mig och gett mig styrkan att fortsätta – ett stort tack. Era ord av uppmuntran betyder allt. Och till er som är nyfikna på min debutroman, ta chansen att få ert exemplar personligt signerat av mig. Jag ser fram emot att dela denna resa med er.

För att förbeställa ”Jakten på den sista älskaren”, klicka bara på ”Butik” i menyraden högst upp här på hemsidan. Där kan ni få mer information och göra er beställning. Tillsammans ser vi fram emot de berättelser som väntar på att bli upptäckta.

Med värme och tacksamhet,

Ariana Damon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.